Black Friday

Black Friday

23.11.2023

ЧОРНА П'ЯТНИЦЯнаBaByliss.in.uaЗ 24.11.2023 до 27.11.2023Офіційний магазин BaBylissPRO в Україні підготував для Вас додаткові знижки та приємні ціни на товари торгової марки BaBylissPRO. У період дії акції Ви маєте чудову можливість придбати нашу продукцію за найвигіднішими цінами. Ми постаралися підготувати найвигідніші пропозиції на найпопулярніші моделі професійного інструменту.ЗА ЗН..

Нова серія інструменту BaByliss PRO FX3

Нова серія інструменту BaByliss PRO FX3

22.03.2023

BaBylissPRO FX3 – це нова серія професійного інструменту для стрижки, яка поєднує у собі найвищу продуктивність, неймовірну ергономіку та найвищу якість виконання кожної моделі. Серія BaByliss PRO FX3 – це спорткар у світі професійних інструментів, який зможе дати стилісту неймовірні емоції у роботі. Як тільки Ви візьмете в руки модель серії FX3, Ви відразу відчуєте наскільки легко, швидко і точно..

Mega Sale та подарунки від BaByliss PRO

Mega Sale та подарунки від BaByliss PRO

07.12.2021

Акція закінчилась!З 9 грудня магазин BaByliss PRO Ukraine проводить спеціальну акцію Mega Sale. Ми пропонуємо своїм покупцям вигідні ціни на продукцію BaByliss PRO.Купуючи електроінструмент BaByliss PRO Ви гарантовано отримуєте один з подарунків*, які ми підготували для Вас. Ви можете отримати фірмову парасольку або підставку для плойки та випрямляча при самовивозі замовлення. Також ми..

Нам 60 років!

Нам 60 років!

06.01.2021

У 2021 році компанії BaByliss PRO виповнюється 60 років. Всі ці роки ми Стрім створювати кращі перукарні електроінструменти для догляду за волоссям, які відповідають високим вимогам професійних майстрів. Співпрацюючи зі стилістами з усього світу, ми змогли зробити нашу продукцію професійної, якісної і затребуваною. Кожна модель, виготовлені нашою компанією, несе в собі дух перукарського мистецтва,..

Акція Halloween 2020

Акція Halloween 2020

27.10.2020

Halloween 2020Захід сонця починається з 18 годиниЗалітай до нас у магазин після заходу сонця та отримуй "жахливу знижку" на товари улюблених брендів.Використовуй купон з кодом HALLOWEEN та отримуй жахливу знижку при оформлені замовлення.* Акція діє по 31 жовтня..

Мультиакція - літо з BaByliss PRO

Мультиакція - літо з BaByliss PRO

29.07.2019

Купуйте товари BaByliss PRO і отримуйте хороші подарунки за кожну покупку. З 28 липня торгова марка BaByliss PRO проводить мультіакцію Літо з BaByliss PRO. Встигніть отримати свій подарунок!*Акція не поширюється на моделі зі знижкою. Ви можете обрати або знижку або подарунок...

Серія BaByliss PRO GOLD ROSE LIMITED

Серія BaByliss PRO GOLD ROSE LIMITED

21.02.2018

BaByliss PRO представляє свою нову серію професійного інструменту - GOLD ROSE.Станьте унікальним володарем ексклюзивного інструменту в приголомшливому стильному кольорі Золота Роза. Спеціально для Вас ми розробили нові моделі кращого професійного інструменту...

Розіграш від BaByliss PRO

Розіграш від BaByliss PRO

05.12.2016

Професійний бренд BaByliss PRO оголошує розіграш автоматичного стайлера - MIRACURLРОЗІГРАШ від BABYLISS PROЩоб взяти участь у розіграші потрібно зробити три простих кроки:Підписатися на розсилку новин від BaByliss PRO в розділі контакти.Підписатися на групу BaByliss PRO в соціальній мережі VKontakteПоділитися у себе на сторінці записом і не опускай пост нижче 5й позиціїОголошення переможця відбуде..

BIRDS OF FIRE COLLECTION

BIRDS OF FIRE COLLECTION

21.10.2016

Амбассадор BaByliss PRO Rodrigo Menezes і український стиліст Людмила Свирида на виставці InterCHARM Україна 2016 презентували колекцію зачісок - «BIRDS OF FIRE». Молоді українські дизайнери - Оля Мороко і Марина Чебунін, розробили колекцію одягу в червоно-чорних кольорах, які символізують BaBylissPRO...

BaByliss PRO на виставці INTERCHARM УКРАЇНА 2016

BaByliss PRO на виставці INTERCHARM УКРАЇНА 2016

20.10.2016

22-24 вересня у виставковому центрі МВС на Лівобережній, відбувся самий значущий захід у сфері краси - 15 ювілейна виставка InterCHARM-Україна 2016. Масштабні 9000 м2 загальної площі виставки з новою продукцією і спеціальними пропозиціями для відвідувачів.Світовий бренд по виробництву кращих професійних електроінструментів - BaByliss PRO на виставці був представлений іміджевим стендом з повним асо..

Лімітована серії інструментів BaByliss PRO

Лімітована серії інструментів BaByliss PRO

27.07.2016

BaByliss PRO представляє лімітовану модель фена для волосся під назвою Azzurro (BAB6350IBLE) і пропонує об'єднати його з новим випрямлячем для волосся Elipsis 3000, створивши чудовий тандем.Таким чином, набір буде складатися з двох приладів - професійного фена для волосся BAB6350IBLE, виконаного в блакитно-блакитному кольорі, а також професійного випрямляча для волосся BAB3000BEPE так само виконан..

Показано з 1 по 12 із 18 (всього 2 сторінок)